Share

Bolt volt- ABC lett

Bolt volt- ABC lett

Bolt volt- ABC lett

Népújság – Befejeződött Bátor községben a vegyesbolt felújítása. Tegnap délután óta immár egy korszerű kis ABC-áruház látja el a település lakóit élelmiszerekkel és a legalapvetőbb közszükségleti cikkekkel.

A nyolc hónap alatt elkészült létesítmény 40 négyzetméterrel nagyobb alapterületen, teljesen új berendezésekkel, korszerű hűtőpultokkal rendelkezik. Megteremtették a zöldség és tőkehús forgalmazásának lehetőségét is. A dolgozók kényelmét új szociális létesítmények és központi fűtés szolgálja.

Az Eger és Vidéke Körzeti Általános Fogyasztási és Értékesítő Szövetkezet 2,2 millió forintos beruházásához a helybeliek jelentős mennyiségű társadalmi munkával járultak hozzá. Segített a néphadsereg is, a térburkolatot pedig a tanács készíttette el. A megszépített épület Hadobás Dezső magánkisiparos munkáját dicséri. Az új ABC 700 ezer forintos árukészlettel, a korábbinál hosszabb nyitva tartással várja a vásárlókat, s ezáltal minden bizonnyal jelentősen hozzájárul a község népességmegtartó erejének növekedéséhez.

Share post: