Share

Minőség és gyorsaság

Minőség és gyorsaság

Minőség és gyorsaság

Népújság – Lassan öt éve, ’95 januárjában vettük az első levegőt; akkor még csak ketten dolgoztak itt, s alig 8-10 féle terméket gyártottunk – meséli a „hőskorról” Sallai György, a bátori precíziós öntöde tulajdonosa, vezetője.

A pontosan megtervezett, s lépésről lépésre megvalósított fejlesztéseknek köszönhetően azonban néhány esztendő leforgása alatt e térség egyik legjelentősebb üzemévé nőtte ki magát a téesz egykori telepén otthonra lelt öntöde.
A ma már 25 alkalmazottat foglalkoztató, 65 partnerének – az autó- és motoralkatrészektől kezdve a hajókonténer-alkatrészig – 385 féle terméket gyártó üzem remekül élt azzal a lehetőséggel, amit az utóbbi években sorra tönkremenő nagyobb öntödék „kínáltak”. A kiváló minőséget produkáló, s a kihívásokra gyorsan reagáló precíziós öntöde jelentős szerepet tölt be a piacon, termékei a világ minden pontján fellelhetők.

Sallai György szerint a megrendelések már „kinőtték” a jelenlegi kapacitást, ezért októberben – az 50 kilós indukciós kemence mellé – üzembe helyeznek egy 100 kilós olvasztót is.

Share post: